Længder af lagkage

Når vi bager kager, er rollerne altid fordelt meget ens. Peter er mesterbageren, når det kommer til bunde. Altid luftige og lækre og imod alle regler der omhandler bagning af lagkagebunde. Opskriften kommer her :

4 æg

125 g sukker

100 g mel

2 tsk bagepulver

1 tsk vaniliesukker

Bages ved 200 g varmluft i 6 min

Pisk æg og sukker luftigt sammen. Tilsæt resten og pisk godt. Ikke noget med at sigte melet i og vende forsigtigt. Tro os, det virker 🙂 Bagepapir på en plade med lidt sprayfedt underneden i hver hjørne, så skidtet ikke flyver. Husk også at spraye bagepapiret inden dejen fordeles.

42659987_268770870641122_3274724645495898112_n

Når det så kommer til fyldet og pyntningen, så kommer Maria på banen. Her bliver der svinget med piskeren og tryllet mousser, div cremer og alt det der, som bare smager af mere. Denne her lagkage, er helt klassisk og Peter har smurt bundene med jordbær marmelade og vaniliecreme. Klassisk og lækkert. Pyntet af Maria, lidt othelloagtigt med skovsyre blade og blomster fra haven. Mums lige til at gå ombord i, og det gjorde vi så

One Comment Tilføj dine

  1. Bjørn siger:

    woow det ser godt ud

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s