Turen gik til Plantorama

Med udgangspunkt i en blomst til hjemmet tog vi til Plantorama Egå

Til vores store overraskelse er det snart allerede jul. De var i fuld gang med udsmykning til den helt store guldmedalje. Rigtig fint så det ud, og fik da også en masse inspiration til de kommende dekorationer, udsmykning mm.

Små par skøjtende på is. Det var lige før jeg syntes, at det fine snelandskab, var rigtig sødt. Men der er langt fra Plantoramas jul til vores jul.

Julemanden var fint placeret midt i det hele. Der var så mange fine ting og must haves. Vi kommer helt sikkert igen, for at shoppe lidt julepynt, når vi nærmer os den kære juletid.

Nå men, vi skulle jo købe en blomst.

Udvalget var stort, og hvad skulle vi vælge. Den klassiske buket, den grønne plante eller en trendy vase med alt muligt indeni. Vi kiggede frem og tilbage

Vi ville bygge selv. Så det blev til 2 lyserøde brændende kærlighed, 4 småplanter og en rigtig flot oval skibsformet skål. Så nu skulle der hjem og pyntes

20181002_1515556838046553368529960.jpg

Øs pøsende regn, lidt mos fra skrænten,  og et par turtelduer, som os, fra hylden. Super tilfreds med resultatet, som sikkert holder meget længere end en buket blomster.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s