Server din mad i både

En god nabo gav mig en udfordring. Han bliver 50 om lidt og for Ca 30 år siden, var han i Grækenland på en lille restaurant han kaldte for Vagina. Her fik han serveret dem skønneste karry med kødboller, ikke som vi kender klassikeren, men med bid i og uden ris. Kun serveret med brød

Den skulle jeg genskabe

Der har været prøvesmagninger undervejs, men det lykkedes mig at ramme temmelig godt. Med hjælp fra rød karrypasta, kokos creme og masser af karry fik jeg sat ild i smagsløgene hos naboen og bragte ham tilbage til Grækenland.

Der skulle lidt andet på menuen også. Så de berømte Risottokugler røg også i en bananbåd med lidt sød chilidip. De gør sig poker pæne ud i sådan en bananbåd

Lidt til damerne. På med salaten, her som en opgraderet bulgursalat med belugalinser, abrikoser, hakkede hasselnødder og drøn på persillen. Salaten blev serveret med banket mørbrad af svin rullet sammen om hvidløg, soltørrede tomater og persille

Den sidste bananbåd skulle fyldes med en Napoleons hat men ikke s om dessert. En helt almindelig gærdej med olie rulles ud og stikkes ud. Kugler af rå oksekød der er spicet op, elsker Santa Marias Spicy Mix, ligges i midten og så skal der formes

En smut i ovnen og en tur i bananbåden sammen med en god klat Tzaziki

Resultatet ligner en million og ville tage sig smukt ud på en buffet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s