Café Ziggy. LIke – Vis – Spis

Torsdag morgen.. og alt for længe siden sidst.

20181101_0915592359936136108843837.jpg

Vi kommer her gerne mindst en gang om ugen til en dejlig morgenmad. På toppen af Trøjborg ligger Cafe Ziggy. En hyggelig lille cafe med en atmosfære, der ikke findes andre steder. Her kan du for blot 39 danske kroner indtage en overdådig morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære.

På buffeten findes der : Græsk yoghurt med músli, lækker peber spegepølse, kalkunpølse, brieost, skive ost, marmelade, blødkogte æg, pålægschokolade, smør,2 slags frugt og den varme leverpostej med bacon Det eneste jeg lige kan nævne, der mangler, er en agurkeskive til leverpostejen, men det er også det eneste. Der er friskbagt rugbrød og franskbrød. Og det bedste af det hele er, at du må gå op alle de gange du vil

img_20181101_0901501803440060353349681.jpg

Der er mulighed for at købe lækker kaffe, the, friskpresset juice og en masse andre lækkerier.

img_20181101_0901438941015679698971837.jpg

 

En anden ting der er værd at nævne er det faste personale, der virker som et godt sammentømret team. Det er rart at møde genkendelige ansigter bag disken og altid blive mødt med et smil uanset hvor travlt de har. Man har lyst til at komme igen og igen. God service går hånd i hånd med udbudet.

 

 

Ziggy åbner kl 9:00 men idag var der allerede mennesker inden. Og mange af dem. Alt fra studerende til mødregrupper til familiekomsammen. Ziggy kører en strategi om at få flere likes på Facebook. Og det går ganske godt. I vinduet hænger der et skilt, der siger, at hvis du liker os på Facebook, kan du få morgenmad for en tyver. Smart tænkt. Der er altid mange lige fra starten af, men idag virkede der lidt mere travlt end normalt. God strategi, der helt sikkert virker.

 

Vi har endnu ikke prøvet at besøge Ziggy, når mørket falder på, men rygtet siger, at det er intet mindre end fantastisk. Det skal vi snart. Tak for morgenmad Ziggy og mon ikke vi ses snart igen.

Besøg Ziggy på Trøjborg eller ved Åen

http://cafeziggy.dk/

Og like deres facebook side her

https://www.facebook.com/CafeZiggy/

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s