All the salutes

Vi har været omkring mange lande i form af udfordringer og afstemninger, og vi har hyldet dem hver især med en kage. Når et nyt land har besøgt bloggen her, har vi haft en afstemning om hvilket land vi skal bage fra, og det er der kommet meget sjovt ud af.

Nogle af dem er på billedet ovenfor.

Med Buche De Noel hyldede vi Frankrig. En af de bedre, og måske den pæneste til dato, Peter har lavet. Klik på linket her, og læs mere https://peterogmaria.com/2018/10/15/buche-de-noel/

I Kina spiser man hunde, men hos os brænder vi enten kinesere af, eller bage en kage kaldet, Kashuka. Peter skulle hylde landet og det gjorde han med denne kage, som han helt sikkert ikke bager igen.

https://peterogmaria.com/2018/10/24/kinesisk-kashuka-kage/

Koek Sisters sneg sig ind fra SydAfrika, og dem havde Maria fornøjelsen af at flette og dyppe i oliebadet. En smart udgave af en klejne, hvert fald konsistens mæssigt. Tjek opskriften ud her:

https://peterogmaria.com/2018/10/18/sydafrika-we-salute-you/

Indonesien har lækre kager, og det beviser Peter her, med sin Kueh Lapis. En virkelig virkelig lækker kage

https://peterogmaria.com/2018/10/21/kueh-lapis-indonesisk-kage/

Ham her er drivkraften i mit liv

Han fylder mit liv med glade timer, og er min makker for livet. Han kastede sig ud i bager livet for et godt halvt års tid siden, og han klarer alt til UG med pil op ad

Han bringer glæder i mit liv. Vi griner sammen. Han pjatter og gør ting, jeg aldrig havde troet var muligt. Han går imod alle bagekundskabens regler, og det lykkedes ham. Han kaster den ene vellykkede kage ud efter den anden. Hatten af for dig, min skat. Tak fordi du lærer mig nye tricks, jeg ikke troede var muligt.

Ved ikke hvor du får det fra. Elsker hvert sekund. Elsker dig.

Jeg kunne blive ved med at poste sjove videoer af ham min kære mand, så i kunne se hvilken dejlig en af slagsen jeg bor sammen med. Men mon ikke vi løbende poster alt muligt fra vores hverdag.

Tak fordi i læser med. Vi sætter pris på alle jeres likes , følgere og kommentare

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s