Røremaskine fra POWER

Vores absolut yndlings røremaskine har vi købt fra POWER. Deres eget mærke POINT er et super godt mærke til en fornuftig pris. Vi har ikke købt topmodellen endnu, da alt ekstraudstyr ville fylde vores skabe endnu mere.

Vi har købt denne. Har du lyst til at læse mere om maskinen, kan du klikke på linker her

https://www.power.dk/koekken-og-madlavning/koekkenapparater/koekkenmaskiner/point-pro-pokm55aw-koekkenmaskine/p-252223/?gclid=CjwKCAiAt4rfBRBKEiwAC678Ka8HPUAZN2toMHenq6_tUJ9hwRwyaQ8pvouCbzIwa-w22ylgdMeHyxoC58wQAvD_BwE

En fornuftig pris hvor du får meget for pengene. Med et lækkert display med timer og programmering.

Alle dele er nemme at bruge. Skål er nem og dreje af. Vigtigst af alt er, at røremaskinen bliver stående på sin plads og kører ikke rundt på bordet. Vores gamle Kenwood kunne vi aldrig vende ryggen til, da den hoppede og dansede.


Kan varmt anbefales

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s